Számoljon le a stresszel természetesen!

567
HOZZÁSZÓLÁS:

A modern kor rohanó életvitele nap mint nap megoldandó problémák tucatjával jár együtt. Helyt kell állnunk gyorsan változó körülmények között a munkahelyünkön, vállunkra kell vennünk a család gondjait, a megélhetés terheit – és mindeközben természetesen állandó időhiánnyal küzdünk.stressz

A stressz tönkreteszi a testet

Milliónyi stresszhatás ér bennünket a munkahelyünkön és otthon, vásárlás és utazás közben, sőt, még akkor is amikor kikapcsolódás címén leülünk a tévé elé és megnézzük mondjuk a híradót.

Nem csoda hát, ha a legtöbb ember tele van feszültséggel, és amikor már úgy érzi hogy nem bírja tovább, bekap egy szem nyugtatót. Riasztó adatok tanúskodnak arról mennyire megnőtt Magyarországon a különböző nyugtató és altató szerek fogyasztása.

Aki rákap az altatóra, egy idő után már el sem tud aludni nélküle, reggel pedig, mikor bizony fel kell kelni, úgy érzi, mintha fejbe verték volna, s csak egy jó adag erős kávéval tudja úgy-ahogy elkezdeni a napot.

Ördögi körforgás ez: nyugtató, altató és izgató szerek váltják egymást, s eközben lassan, de biztosan kopik az idegrendszer és tönkremegy a máj.

A megoldás a természetben van

természetes eredetű készítmények segíthetnek abban, hogy könnyebben átvészeljük a stresszel teli nehéz napot, illetve, hogy ha már altatóval élünk, sikerrel leszokhassunk róla. Általában aminosavakat és B6-vitamint használnak a korszerű (termékekben).

Az L-tirozin a szorongások és depressziók leküzdésében bevált aminosav. Olyan anyagok (epinefin, norepinefrin és dopamin) termelésében működikközre a szervezetben, amelyek segítenek túljutni a stresszállapotokon, az ingerlékenységen.

A tirozin hozzájárul a pajzsmirigy, a mellékvese és az agyalapi mirigy (hipofízis) egészséges működéséhez.

Szintén gyakran alkalmazzák az L-taurint. Ennek az aminosavnak fontos szerepe van az agytevékenységben, a központi idegrendszer és a szívizomzat működésében, továbbá görcsoldó hatású is.

A gamma-amino-vajsav növeli a szerotonin szintjét , ezzel befolyásolja az ember hangulatát és alvását.

A B6-vitamin pedig ahhoz szükséges, hogy az említett aminosavak a legelőnyösebben fejthessék ki hatásukat: mint természetes altató szer. 

>>> FIGYELEM!
– A természetes eredetű stressz-csökkentő, nyugtató, illetve altató készítmények előnye, hogy nem lehet hozzájuk szokni, és másnap nem okoznak bágyadtságot sem.

ADAGOLÁS:
A javasoltak szerint.

567
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]